Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11613

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ РОБОТИ на тему «ОПТИМІЗАЦІЯ ПЛАНУ ВИРОБНИЦТВА: ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРА (МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗВ’ЯЗУВАННЯ) ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ «ПРОЕКТНЕ НАВЧАННЯ З КУРСУ «МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ»
Авторы: Мороз, Артур Вадимович
Ключевые слова: тренажер
оптимізація плану виробництва
проектне навчання з курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій»
simulator
дистанційний курс
математична модель
максимізація
розв’язувач
Дата публикации: 19-Янв-2022
Библиографическое описание: Мороз Артур Вадимович. ДИПЛОМНА РОБОТА на тему: «ОПТИМІЗАЦІЯ ПЛАНУ ВИРОБНИЦТВА: ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРА (МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗВ’ЯЗУВАННЯ) ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ «ПРОЕКТНЕ НАВЧАННЯ З КУРСУ «МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ». Полтава, 2021 р.
Аннотация: Предмет розробки – предметом розробки є програма-тренажер для навчання складання математичної моделі задачі, її розв’язування за допомогою симплекс метода та в надбудові «Розв’язувач» MS Excel. Мета роботи – створити тренажер, який буде навчати студентів складати математичну модель задачі вирішувати її, як на практиці так і знаходити рішення за допомогою прикладного пакету програм MS Office – MS Excel. Методи, які були використані для розв’язування задачі – магістерську роботу було розроблено з використанням методу математичного моделювання для складання математичної моделі. Використання MS Excel для розв’язування оптимізаційних задач з використання надбудови «Розв’язувач». Використання симплекс методу використовуючи правило прямокутника призначеного для перерахунку таблиць методом жорданівських перетворень. Для створення програмами використано мову програмування C++.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11613
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Moroz_Artur_Vadimovich-KNm-21-1.pdf2,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь