Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11617

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ на тему Розробка програмного комплексу для виконання та оцінювання завдань з теми «Аналіз алгоритму сортування злиттям» дисципліни «Аналіз алгоритмів»
Авторы: Фесенко, Денис Ігорович
Ключевые слова: аналіз алгоритму сортування злиттям
аналіз алгоритмів
програмний комплекс
трасування алгоритму
Дата публикации: 19-Янв-2022
Библиографическое описание: Фесенко Д. І. Пояснювальна записка до дипломної роботи на тему «Розробка програмного комплексу для виконання та оцінювання завдань з теми «Аналіз алгоритму сортування злиттям» дисципліни «Аналіз алгоритмів»» / Д. І. Фесенко. Полтава : Кафедра КНІТ ПУЕТ, 2021.
Аннотация: Мета даної роботи – створення програмного комплексу, який складається з двох програм. Перша програма допомагає студенту провести трасування алгоритму, щоб краще розібратися в роботі алгоритму та для вивчення основних його принципів та перевірити свої знання і отримати детальну інформації про успішність проходження. Друга програма допомагає викладачеві швидко перевірити файл студента на правдивість та дати остаточну оцінку. Для досягнення мети були поставленні такі завдання: - вивчення методичних рекомендацій та стандартів для оформлення та виконання магістерської роботи; - ознайомлення з літературою про алгоритм сортування злиттям та хешування; - інформаційний огляд; - складання блок-схем для програми студента та викладача; - розробка програмного комплексу; - тестування двох програм. Об’єктом розробки є програмний комплекс для дистанційного курсу «Аналіз алгоритмів». Предметом розробки є розробка програмного комплексу для виконання та оцінювання завдання з теми «Аналіз алгоритму сортування злиттям» дисципліни «Аналіз алгоритмів». Методи розробки. Для створення програмного комплексу було використано алгоритм сортування злиттям та хешування. Для розробки було застосовано об’єктно-орієнтовану мову програмування Java у вільному інтегрованому середовищі розробки Apache NetBeans. Новизною даної роботи є програмний комплекс для виконання та оцінювання завдання з теми «Аналіз алгоритму сортування злиттям» дисципліни «Аналіз алгоритмів». При пошуку в інтернеті не було знайдено жодного програмного комплексу з такими функціоналом на дану тему.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11617
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Fesenko_Denis_Igorevich_KNm21-1.pdf1,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь