Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11618

Название: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА ДО ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ на тему МАКСИМІЗАЦІЯ ПРИБУТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ФАБРИКИ -ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРУ (МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗВ’ЯЗУВАННЯ) ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ "ПРОЕКТНЕ НАВЧАННЯ З КУРСУ "МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ"
Авторы: Цехмейстер, Вадим Олександрович
Ключевые слова: тренажер
максимізація прибутку кондитерської фабрики
С#
методи оптимізації та дослідження операцій
Дата публикации: 19-Янв-2022
Библиографическое описание: Цехмейстер Вадим Олександрович. ДИПЛОМНА РОБОТА на тему: МАКСИМІЗАЦІЯ ПРИБУТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ФАБРИКИ -ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ТРЕНАЖЕРУ (МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗВ’ЯЗУВАННЯ) ДИСТАНЦІЙНОГО КУРСУ "ПРОЕКТНЕ НАВЧАННЯ З КУРСУ "МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ". Полтава, 2021 р.
Аннотация: Предмет розробки – тренажер для систем дистанційного навчання з теми «Максимізація прибутку кондитерської фабрики - програмна реалізація тренажеру (моделювання та розв’язування) дистанційного курсу "Проектне навчання з курсу "Методи оптимізації та дослідження операцій". Мета роботи – розробка блок-схеми алгоритму роботи програми, програмна реалізація програмного забезпечення з теми «Максимізація прибутку кондитерської фабрики - програмна реалізація тренажеру (моделювання та розв’язування) дистанційного курсу "Проектне навчання з курсу "Методи оптимізації та дослідження операцій". Методи, які були використані для розв’язування задачі – програмна реалізація виконана за допомогою платформи Unity і мови програмування С#.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11618
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Цехмейстер_Вадим_Олександрович_КН_м_11 p планом.pdf1,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь