Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11728
|
Название: | ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ КУХАРІВ І ОФІЦІАНТІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ |
Авторы: | Якубенко, Тетяна Миколаївна |
Ключевые слова: | студент викладач компетентність майбутні кухарі і офіціанти професійно-технічні навчальні заклади |
Issue Date: | 7-Feb-2022 |
Аннотация: | Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні, розробленні та експериментальній перевірці моделі формування професійної компетентності майбутніх кухарів і офіціантів для підвищення результативності їхньої професійної підготовки. |
Описание: | Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел, який містить 132 позиції. Загальний обсяг роботи – 135 сторінок, основний зміст роботи викладено на 108 сторінках. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11728 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|