Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11728

Название: ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ КУХАРІВ І ОФІЦІАНТІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ
Авторы: Якубенко, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: студент
викладач
компетентність
майбутні кухарі і офіціанти
професійно-технічні навчальні заклади
Issue Date: 7-Feb-2022
Аннотация: Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні, розробленні та експериментальній перевірці моделі формування професійної компетентності майбутніх кухарів і офіціантів для підвищення результативності їхньої професійної підготовки.
Описание: Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел, який містить 132 позиції. Загальний обсяг роботи – 135 сторінок, основний зміст роботи викладено на 108 сторінках.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11728
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
магістерська робота Якубенко.doc1,56 MBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback