Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11789
|
Название: | «Моделювання виробничо-торговельних процесів туристичного готелю категорії «***» на 142 місця в Одеській області» |
Авторы: | Матющенко, Катерина Вадимівна |
Ключевые слова: | туризм, туристичний готель, споживач, сегментація, еко-посуд, пластикові картки, охорона праці. |
Issue Date: | 18-Jun-2021 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | В роботі розкрито сутність виробничо-торговельних і сервісно-виробничих процесів моделювання туристичного готелю категорії «***» на 142 місця в Одеській області. Проаналізовано перелік основних та додаткових послуг.
Встановлено, що в останні роки збільшилася тенденція внутрішнього туризму. Проаналізовано потенційних споживачів. Проаналізовано ринок конкурентів.
Встановлено, що моделювання готелю неможливе без дотримання всіх норм та нормативних документів. Установлено, що позитивний імідж готелю забезпечить високий рівень професійної освіти персоналу та його інноваційна активність. Обґрунтовано доцільність впровадження інноваційних систем в роботу готелю та ресторану. Запропоновано впровадження використання пластикових карточок як аналог ключам. В ресторані запропоновано використання в майбутньому екологічного посуду, виготовленого з кукурудзи. Запропоновано основні групи приміщень в туристичному готелі.
7
Проаналізовано систему заходів щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11789 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|