Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11792

Название: Моделювання сервісно-виробничих процесів туристичної бази на 110 місць у Світловодському районі Кіровоградської області
Авторы: Винник, Аліна Іванівна
Ключевые слова: готельне господарство
колективний засіб розміщення
готельна послуга
додаткові послуги
туристична база
будиночки
кафе
охорона праці
Дата публикации: 2021
Аннотация: Кваліфікаційну роботу викладено на 54 с. друкованого тексту; містить 17 таблиць, 10 рисунків. Розкрито сутність доцільності розвитку внутрішнього туризму, за рахунок кількості туристичних баз. Встановлено, що особливу значущість в умовах сьогодення набуло відкриття колективних засобів розміщення туристичного напряму, для покращення та підтримки економічної та туристичної ситуації в Україні, у зв’язку з Covid-19. Визначено, що впровадження нової туристичної бази в Світловодську значно покращить імідж міста, та зросте можливість у його відновленні, як курорту. Розроблено окремі будиночки та головна будівля зі всіма зручностями, за для забезпечення комфорту туристів, згідно з усіма санітарно-епідеміологічними та будівельними нормами. На території бази передбачено кафе для комфортного відпочинку. Окрім цього, у будиночках змодельовані міні-кухні, для приготування страв самостійно. Передбачено додаткові послуги у вигляді різних розваг на воді: флайборд, «біляче колесо», які вирізняють турбазу серед конкурентів. Установлено, що позитивний імідж туристичної бази забезпечить високий рівень конкурентоспроможності. Обґрунтовано доцільність розробки заходів з впровадженням нових додаткових послуг, у вигляді турів до історичних місць Світловодська та розвиток сайту й покращення маркетингової політики туристичної бази, за допомогою «Віртуального туру». Запропоновано в кафе QR меню туристичної бази «Freedom», що значно зменшить розповсюдження коронавірусної інфекції. Кейтеринг та їжа в дорогу – покращать репутацію закладу та просуне кафе, як окремий заклад ресторанного господарства. Сформовані й обґрунтовані вимоги до планувального, архітектурного, інженерного та технологічного рішень турбази. Створено 3-D візуалізацію одного номеру на двох та будиночку категорії «Люкс». Проаналізовано систему заходів щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях. Досліджено, що туристична база «Freedom» буде мати можливість запропонувати гостям нові послуги використовуючи свої переваги.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11792
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КВ_Бак_Винник_2021.pdf355,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь