Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11794

Название: «Моделювання виробничо-торговельних процесів гібридного готелю (молодіжний готель\офісний центр) на 120 місць у місті Дніпро»
Авторы: Коваль, Вікторія Романівна
Ключевые слова: офісний центр
молодіжний готель
Дата публикации: 18-Июн-2021
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: У кваліфікаційній роботі розглянуті актуальні проблеми готельно-ресторанного бізнесу та заходи, щодо покращення ситуації. Визначено, що гібридні готелі поступово заповнюють світ, вони нагадують продукти "два в одному". Під одним дахом можуть спокійно існувати офісний центр і готель. Для України такий формат поки молодий, але вже в майбутньому він може відтягнути значну частку ринку. Гібридний готель зосереджений на проведені ділових зустрічей, наукових та бізнес-конференцій. Встановлено, що головною перешкодою для успішного функціонування готельного господарства Дніпра є невідповідності якості послуг міжнародним стандартам та рівня комфорту категорійності готельних закладів, а також недостатня наявність недорогих готелів туристичного класу. Розроблені заходи з впровадження інновацій в готелі. Запропоновано в ресторані при готелі «Panda Hotel» авторську розробку QR-коду для швидкого замовлення страв та напоїв. Запроектовано приміщення культурно-дозвіллєвого призначення: демонстраційна зала, бізнес-центр, зала для нарад, адже гібридний готель являє молодіжний готель\офісний центр. Проаналізовано систему заходів щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11794
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КР_Бак_Коваль_2021.pdf308,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь