Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11796

Название: Моделювання сервісно-виробничих процесів хостелу на 56 місць у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області
Авторы: Романенко, Віталіна Сергіївна
Ключевые слова: хостел
засіб розміщення
споживач
об’єкт проектування
міжнародні стандарти
багатомісні номери
загальні приміщення
Дата публикации: 21-Июн-2021
Аннотация: Кваліфікаційну роботу викладено на 63 сторінках друкованого тексту; містить 12 таблиць, 14 рисунків, 13 додатків. Кваліфікаційна робота присвячена проектуванню хостела «U-Community» класу «вище стандартного» на 56 місць (14 номерів) у м. Кам’янець-Подільський. Робота складається з трьох розділів: теоретико-аналітичного, організаційно-дослідницького та розробки перспективних моделей засобу розміщення. У першому розділі роботи досліджено основні характеристики та особливості такого засобу розміщення, як хостели. Проаналізовано готельний ринок Хмельниччини, безпосереднє оточення майбутнього закладу та його вплив на заклад. На основі конкурентних переваг, проведено позиціонування закладу та визначено майбутніх потенційних споживачів. Відповідно до містобудівного аналізу, обрано та обґрунтовано земельну ділянку під проектування та розраховано площу об’єкта. Розроблено унікальну концепцію, неймінг та логотип. У другому розділі кваліфікаційної роботи розроблено сервісно-виробничий процес та перелік надаваних послуг проектованого хостелу. Визначено та обґрунтовано склад основних та додаткових приміщень, їх площу, перелік та особливості необхідного устаткування та організацію роботи персоналу. Встановлено склад та розміри номерного фонду, розроблено схематичні плани та 3-D візуалізації дизайну інтер’єру номерів та окремих приміщень. Складено меню пропонованої кулінарної продукції та товарів промислового виробництва. У третьому розділі розроблено та обґрунтовано перспективні моделі розвитку модельованого засобу розміщення. Представлено перелік інновацій, направлених на автоматизацію роботи закладу, підвищення якості надаваних послуг та заходів, щодо охорони праці й безпеки життєдіяльності. У ході роботи встановлено, що хостели є найбільш перспективним засобом розміщення, виходячи с того, що у області майже відсутні та не розвинені типові засоби розміщення. Хостел «U-Community» класу «вище стандартного» на 56 місць (14 номерів) у м. Кам’янець-Подільський має передумови для підвищення конкурентоспроможності готельних послуг за рахунок вигідного географічного положення; широкого спектру додаткових послуг; висококваліфікованих кадрів тощо.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11796
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КВ_Бак_Романенко_2021.pdf316,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь