Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11797

Название: «Моделювання сервісно-торговельних процесів курортного готелю категорії «****» на 55 номерів у Львівській області»
Авторы: Остапенко, Юлія Володимирівна
Ключевые слова: засоби готельного господарства
інновація
інноваційна діяльність
концептуальні засади
інноваційний розвиток
Дата публикации: 21-Июн-2021
Издатель: ПУЕТ
Аннотация: Кваліфікаційна робота викладена на 66 сторінках, містить 13 рисунків, 21 таблицю, 16 інформаційних джерел. Розроблено перспективні моделі розвитку майбутнього курортного готелю. Запроваджено заходи та інновації для засобу розміщення , ресторану та відвідувачів. Передбачено електронні каталоги готелю, які дозволять віртуально подорожувати номерами різних категорій, рестораном, вестибюлем, подивитися повну інформацію про готельне підприємство, ознайомитися зі спектром послуг, що надаватимуться, системою пільг і знижок. Такі мультимедійні технології дозволять надати потенційному гостю інформацію про готель, швидко і безпомилково вибрати той готельний продукт, якого потребуватиме гість. Запропоновано професійні фото в готелі з гарними локаціями, за додаткову плату, яку буде здійснювати фото-дворецький. Передбачено столик для ювілярів з привітанням у вигляді мультимедійного зображення та подарунок – додаткову послугу від готелю. Запропоновано застосування чат–ботів, який допоможе визначати графік зайнятості столиків в ресторані, пропонувати забронювати його в зручне для гостя час. Передбачена система безпеки AJAX, яка пропонує повний захист від пограбувань, потопу і навіть пожару.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11797
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
КВ_Бак_Остапенко_2021.pdf261,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь