Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11798
|
Название: | «Проєкт бутік-готелю категорії «*****» на 180 місць у місті Львів з упровадженням інноваційних технологій» |
Авторы: | Шейка, Артем Владиславович |
Ключевые слова: | бутік-готель інноваційні проекти готельно-ресторанний бізнес конкурентоздатність готельних підприємств України ринок інноваційних послуг штучний інтелект технологічне проєктування |
Дата публикации: | 21-Дек-2020 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | У дипломному магістерському проєкті обґрунтовано теоретичні та практичні аспекти інновацій в готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто нові формати та інноваційні підходи, які використовуються для залучення нових відвідувачів в умовах жорсткої конкуренції. Вивчено особливості функціонування бутік-готелей в цілому, а також, за результатами досліджень зовнішнього та внутрішнього середовища, оцінено перспективи будівництва бутік-готелю категорії «*****» у місті Львів. Запропоновано впровадження інноваційних технологій в готельному та ресторанному господарстві. Для налагодження ефективної комунікації працівників готелю з відпочиваючими рекомендовано впровадження інноваційної технології голосового помічника «Alexa for Hospitality» від компанії «Amazon». Для вдосконалення діяльності ресторанного господарства запрогнозовано встановлення автоматизованої системи для приготування напоїв «Botrista DrinkBot».Обґрунтовано об’ємно-планувальні та технологічні рішення будівлі бутік-готелю. Розраховано виробничу програму ресторану та трудовитрати для її виконання. Встановлені економічні показники основної діяльності бутік-готелю: чистий прибуток складає 21991,4 тис.грн.; рентабельність закладу – 46,4%. Розглянуто потенційні ризики впровадження інноваційних технологій на підприємстві |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11798 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|