Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11798

Название: «Проєкт бутік-готелю категорії «*****» на 180 місць у місті Львів з упровадженням інноваційних технологій»
Авторы: Шейка, Артем Владиславович
Ключевые слова: бутік-готель
інноваційні проекти
готельно-ресторанний бізнес
конкурентоздатність готельних підприємств України
ринок інноваційних послуг
штучний інтелект
технологічне проєктування
Дата публикации: 21-Дек-2020
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: У дипломному магістерському проєкті обґрунтовано теоретичні та практичні аспекти інновацій в готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто нові формати та інноваційні підходи, які використовуються для залучення нових відвідувачів в умовах жорсткої конкуренції. Вивчено особливості функціонування бутік-готелей в цілому, а також, за результатами досліджень зовнішнього та внутрішнього середовища, оцінено перспективи будівництва бутік-готелю категорії «*****» у місті Львів. Запропоновано впровадження інноваційних технологій в готельному та ресторанному господарстві. Для налагодження ефективної комунікації працівників готелю з відпочиваючими рекомендовано впровадження інноваційної технології голосового помічника «Alexa for Hospitality» від компанії «Amazon». Для вдосконалення діяльності ресторанного господарства запрогнозовано встановлення автоматизованої системи для приготування напоїв «Botrista DrinkBot».Обґрунтовано об’ємно-планувальні та технологічні рішення будівлі бутік-готелю. Розраховано виробничу програму ресторану та трудовитрати для її виконання. Встановлені економічні показники основної діяльності бутік-готелю: чистий прибуток складає 21991,4 тис.грн.; рентабельність закладу – 46,4%. Розглянуто потенційні ризики впровадження інноваційних технологій на підприємстві
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11798
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МАГ_ДИП_Шейко_2020.pdf411,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь