Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11799

Название: Проект еко-готелю категорії «****» на 100 місць у Полтавському регіоні з упровадженням інноваційних технологій
Авторы: Бортник, Карина Олегівна
Ключевые слова: проект
еко-готель
інноваційні технології
мобільний додаток
мобільні дверні ключі
сортування сміття
безпека
охорона праці
Дата публикации: Дек-2020
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: Дипломний магістерський проект викладено на 130 с. друкованого тексту; містить 36 таблиць, 9 рисунків і 6 аркушів креслень. Теоретично обґрунтовано поняття “інновації”. Визначена необхідність впровадження інновацій для підвищення конкурентоспроможності на ринку та розвитку готельної індустрії. Розглянуто види інновацій, що впроваджуються, та їх вплив на роботу підприємств. Встановлено, що “зелені” інновації займають нову лідируючу позицію серед факторів конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Досліджено, що ефективні інноваційні зміни – це спосіб домогтися впізнаваності бренду і лояльності гостей, відмінний маркетинг, скорочення витрат у перспективі. Визначено концептуальні засади готелю «GreenHouse», проведено аналіз його внутрішнього та зовнішнього середовища. Встановлено, що значною конкурентною перевагою готелю на ринку готельних послуг Полтави стане розробка мобільного додатку для гостей і персоналу, встановлення мобільних дверних замків, а також створення екологічної концепції ресторану. Виконано проектні рішення груп приміщень готелю: приймально-вестибюльної, житлової групи приміщень, побутового обслуговування і торгівлі, приміщення культурно-дозвіллєвого та фізкультурно-оздоровчого призначення, групи адміністративних, господарських та виробничих приміщень. Визначено, що підрозділ харчування готелю включає ресторан на 90 місць, лобі-бар на 14 місць та їдальню для персоналу на 30 місць. Встановлено, що будівля матиме підвал та 5 поверхів загальною площею 3837,8 м2. Виявлено, що при впровадженні запропонованих заходів в господарську діяльність готелю «GreenHouse» загальна сума чистого прибутку становить 17524,48 тис грн. Встановлено, що впроваджені технологічні інновації підвищують лояльність та позитивне ставлення гостей до закладу готельно- ресторанного господарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11799
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МАГ_ДИП_Бортник_2020.pdf410,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь