Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11800

Название: Проєкт еко-готелю категорії «****» на 120 місць у Івано-Франківській області з упровадженням інноваційних технологій
Авторы: Плахтюк, Вікторія Юріївна
Ключевые слова: еко-готель
інноваційні рішення
конкурентоспроможність
безпечні послуги
готельно-ресторанний бізнес
чат-бот
охорона праці
Дата публикации: Дек-2020
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: Дипломний магістерський проєкт викладено на 145 с. друкованого тексту; містить 36 таблиць, 8 рисунків і 6 аркушів креслень. У даному дипломному магістерському проєкті показано необхідність впровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного та готельного господарства. Розкрито понятійний апарат екологічних інновацій. Розглянуто основні типи еко-інновацій та приклади їх впровадження. Досліджено концептуальні засади функціонування еко-готелю «Green Way» та обґрунтування його внутрішнього середовища. З метою підвищення конкурентних переваг на ринку готельних послуг запропоновано впровадження інноваційної технології «чат-бот», яка має екологічне підґрунтя, оскільки, може зменшити використання паперу на підприємстві. Також встановлено, що приготування страв в ресторані на основі рослинного м’яса «Beyond Meat» як інновації, може залучити додатковий сегмент споживачів. Виконано проєктні рішення груп приміщень еко-готелю. Розроблено виробничу программу ресторану та розраховано кількість місць в ресторані – 110. Відповідно до вимог встановлено кількість поверхів будівлі – 4, та загальну площу – 2592,45 м2. Визначено, що загальна сума чистого прибутку еко-готелю «Green Way», за умови впровадження інноваційних технологій, становитиме 8443,76 тис.грн. Розрахована рентабельність підприємства, що становить - 36,7%. Експертне порівняння показало, що рекомендовані інновацій (чат-бот та рослинне м'ясо «Beyond Meat») здебільшого сприймаються позитивно.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11800
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МАГ_ДИП_Плахтюк_2020.pdf409,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь