Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11800
|
Название: | Проєкт еко-готелю категорії «****» на 120 місць у Івано-Франківській області з упровадженням інноваційних технологій |
Авторы: | Плахтюк, Вікторія Юріївна |
Ключевые слова: | еко-готель інноваційні рішення конкурентоспроможність безпечні послуги готельно-ресторанний бізнес чат-бот охорона праці |
Дата публикации: | Дек-2020 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | Дипломний магістерський проєкт викладено на 145 с. друкованого тексту; містить 36 таблиць, 8 рисунків і 6 аркушів креслень.
У даному дипломному магістерському проєкті показано необхідність впровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного та готельного господарства. Розкрито понятійний апарат екологічних інновацій. Розглянуто основні типи еко-інновацій та приклади їх впровадження. Досліджено концептуальні засади функціонування еко-готелю «Green Way» та обґрунтування його внутрішнього середовища.
З метою підвищення конкурентних переваг на ринку готельних послуг запропоновано впровадження інноваційної технології «чат-бот», яка має екологічне підґрунтя, оскільки, може зменшити використання паперу на підприємстві. Також встановлено, що приготування страв в ресторані на основі рослинного м’яса «Beyond Meat» як інновації, може залучити додатковий сегмент споживачів. Виконано проєктні рішення груп приміщень еко-готелю. Розроблено виробничу программу ресторану та розраховано кількість місць в ресторані – 110. Відповідно до вимог встановлено кількість поверхів будівлі – 4, та загальну площу – 2592,45 м2.
Визначено, що загальна сума чистого прибутку еко-готелю «Green Way», за умови впровадження інноваційних технологій, становитиме 8443,76 тис.грн.
Розрахована рентабельність підприємства, що становить - 36,7%. Експертне порівняння показало, що рекомендовані інновацій (чат-бот та рослинне м'ясо «Beyond Meat») здебільшого сприймаються позитивно. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11800 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|