Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11832
|
Название: | Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів бізнес-готелю категорії «*****» на 135 місць у місті Харків |
Авторы: | Шалабодова, Олена Сергіївна |
Ключевые слова: | модель бізнес-готелю перспективна модель бізнес-готелю цільовий ринок сервісно-виробничий процес виробничо-торгівельний процес |
Issue Date: | 16-Jun-2021 |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота виконана по темі : «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів бізнес-готелю категорії «*****» на 135 місць у місті Харків». Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів: теоретико-аналітичного, організаційно-дослідницького та перспективних моделей розвитку засобу розміщення. Повний обсяг кваліфікаційної роботи становить 71 сторінку. У кваліфікаційній роботі міститься 26 таблиць, 4 рисунки, 5 додатків. Список використаних джерел нараховує 55 найменувань. Обґрунтовано необхідність розробки моделі бізнес-готелю категорії «*****» на 135 місць у місті Харків». Запропоновано заходи для удосконалення моделі засобу розміщення, які дозволяють набути готелю конкурентних переваг. Проведено аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища готелю, визначено потенційних конкурентів. Визначено послуги, які надає готель, сегмент споживачів, на який спрямована діяльність засобу розміщення. Розроблено логотип для готелю категорії «*****» на 135 місць, запропоновано 3D–візуалізацію дизайну номеру президентський апартамент. Розрахована земельна ділянка готелю – 7425 м2 ; розрахований номерний фонд – 88 номерів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11832 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|