Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11870
|
Название: | Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «****» на 150 місць у місті Ужгород |
Авторы: | Решетник, Тетяна Андріївна |
Ключевые слова: | готельно-ресторанне господарство моделювання цільовий ринок зовнішнє середовище готель ресторан функціональні групи приміщень інноваційні технології |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | Проведено теоретичні аспекти досліджуваної проблеми, проаналізовано ринкові можливості готелю й визначено його цільовий сегмент у м. Ужгород. Визначено основні можливі конкуренти, постачальники та контактні аудиторії. За результатами досліджень обґрунтовано місце розташування готелю та ситуаційний план, визначено площу земельної ділянки у відповідності до вимог державних будівельних норм, обґрунтовано концептуальні засади закладу, що моделюється, розроблено неймінг готелю та його логотип. Розроблено моделювання сервісно-виробничого процесу, визначено склад, організацію роботи та оснащення приміщень всіх функціональних зон засобу розміщення, розраховано номерний фонд готелю та корисну і загальну площу житлового номера, запропоновано планувальне рішення одного з номерів. Розроблено моделювання сервісно-торговельного процесу закладу ресторанного господарства та змодельовано процес організації та проведення банкету з нагоди нового року на 30 осіб. Обґрунтовано впровадження інновацій з метою підвищення ефективності діяльності закладу, що моделюється. Запропоновано впровадження інновацій у готель «Agva Rio» підвищення ефективності діяльності готельного закладу через розвиток сегменту ділових зустрічей. В ресторані застосовувати «семплінг». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11870 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|