Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11870
|
Название: | «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «****» на 150 місць у місті Ужгород» |
Авторы: | Решетник Тетяна Андріївна |
Ключевые слова: | готельно-ресторанне господарство, моделювання, , цільовий ринок, зовнішнє середовище, готель, ресторан, функціональні групи приміщень, інноваційні технології. |
Issue Date: | 18-Jun-2021 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | Проведено теоретичні аспекти досліджуваної проблеми, проаналізовано ринкові можливості готелю й визначено його цільовий сегмент у м. Ужгород. Визначено основні можливі конкуренти, постачальники та контактні аудиторії. За результатами досліджень обґрунтовано місце розташування готелю та ситуаційний план, визначено площу земельної ділянки у відповідності до вимог державних будівельних норм, обґрунтовано концептуальні засади закладу, що моделюється, розроблено неймінг готелю та його логотип.
Розроблено моделювання сервісно-виробничого процесу, визначено склад, організацію роботи та оснащення приміщень всіх функціональних зон засобу розміщення, розраховано номерний фонд готелю та корисну і загальну площу житлового номера, запропоновано планувальне рішення одного з номерів.
Розроблено моделювання сервісно-торговельного процесу закладу ресторанного господарства та змодельовано процес організації та проведення банкету з нагоди нового року на 30 осіб. Обґрунтовано впровадження інновацій з метою підвищення ефективності діяльності закладу, що моделюється. Запропоновано впровадження інновацій у готель «Agva Rio» підвищення ефективності діяльності готельного закладу через розвиток сегменту ділових зустрічей. В ресторані застосовувати «семплінг». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11870 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|