Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11876
|
Название: | Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торгівельного процесів готелю категорії «****» на 120 місць у м. Бердянськ Запорізької області |
Авторы: | Андрієвська, Карина Олегівна |
Ключевые слова: | моделювання готельно-ресторанне господарство готель Бердянськ автоматизовані системи управління функціональні групи приміщень інноваційні технології |
Issue Date: | 2021 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | У роботі обґрунтовано діяльність готелю, контингент споживачів, перелік основних та додаткових послуг, що надаються. За результатами досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища на основі аналізу конкурентного середовища обґрунтовано концепцію готелю. Обґрунтовано місце розташування готелю, відповідно до нормативів, проаналізовано площа ділянки, площі приміщень готелю: приймально-вестибюльної групи; житлові групи; приміщення побутового обслуговування і торгівлі; приміщення культурно-дозвіллєвого призначення; приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення; групи адміністративних господарських та виробничих приміщень. Розроблено пропозиції щодо логотипу готелю. Обґрунтовано впровадження інновацій з метою підвищення ефективності діяльності закладу, що моделюється. Запропоновано впровадження інновацій у готель «систему Deep Sleep», а в ресторан обрано систему обліку товарних запасів. Запропоновані рекомендації щодо профілактики COVID-19 в готелі «Посейдон». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11876 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|