Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11954

Название: PROBLEMS OF USING LEAVENING AGENT IN CAKE TECHNOLOGIES
Авторы: Kaplina, T
Stolyarchuk, V.
Dudnyk, S/
Ключевые слова: cupcakes
buckwheat flour
pumpkin seeds
Issue Date: 11-Nov-2021
Издатель: NUFT
Библиографическое описание: Kaplina T., Problems of using leavening agent in cake technologies / T. Kaplina, Stolyarchuk V., Dudnyk S. // Proceedings of the І st International Scientific and Practical Conference «Problems and practical approaches to the production and regulation of the use of food additives in the European Union countries and in Ukraine», (Kyiv, 30 november 2021) - Kyiv : NUFT, 2021. – С. 54-56.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11954
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Збірник тез_Проблеми_і_практичні_підходи_виробництва_та_регулювання_використання_харчових_добавок_в_країнах_Європейського_Союзу_.pdf612,62 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback