Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11954
|
Название: | PROBLEMS OF USING LEAVENING AGENT IN CAKE TECHNOLOGIES |
Авторы: | Kaplina, T Stolyarchuk, V. Dudnyk, S/ |
Ключевые слова: | cupcakes buckwheat flour pumpkin seeds |
Issue Date: | 11-Nov-2021 |
Издатель: | NUFT |
Библиографическое описание: | Kaplina T., Problems of using leavening agent in cake technologies / T. Kaplina, Stolyarchuk V., Dudnyk S. // Proceedings of the І st International Scientific and Practical Conference «Problems and practical approaches to the production and regulation of the use of food additives in the European Union countries and in Ukraine», (Kyiv, 30 november 2021) - Kyiv : NUFT, 2021. – С. 54-56. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11954 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|