Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра української, іноземних мов та перекладу >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12026

Название: Особливості перекладу каталогів продукції (на матеріалі англомовних каталогів кондитерських виробів)
Авторы: Фурса, Інна Володимирівна
Ключевые слова: каталог продукції, перекладацька стратегія, лексичні та граматичні особливості, калькування
Issue Date: 28-Jun-2022
Аннотация: У статті висвітлено результати дослідження особливостей перекладу каталогів продукції на матеріалі англомовних каталогів кондитерських виробів. Виявлено, що задля адекватного та правильного перекладу обов’язково брати до уваги лексичні та граматичні особливості як англомовних, так і україномовних перекладацькі стратегії, які полегшать роботу з іноземним каталогом продукції.
Описание: Збірник наукових статей магістрів Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Навчально-науковий інститут денної освіти : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2021
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12026
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Фурса_Інна.docx21 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback