Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12080

Название: Роль страхування та обов’язки страховиків в умовах воєнного часу
Авторы: Луньова, К. О.
Соколова, А. М.
Ключевые слова: страхування
воєнний час
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Роль страхування та обов’язки страховиків в умовах воєнного часу / К. О. Луньова, А. М. Соколова // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 1. – С. 106–108.
Аннотация: Згідно із Законом України «Про страхування» «страхування – правовідносини щодо захисту страхових інтересів фізичних та юридичних осіб (страховий захист) при страхуванні ризиків, пов’язаних з життям, здоров’ям, працездатністю та пенсійним забезпеченням, з володінням, користуванням і розпорядженням майном, з відшкодуванням страхувальником заподіяної ним шкоди особі або її майну, а також шкоди, заподіяної юридичній особі, у разі настання страхових випадків, визначених договором страхування, за рахунок коштів фондів, що формуються шляхом сплати страхувальниками страхових премій (платежів, внесків), доходів від розміщення коштів таких фондів та інших доходів страховика, отриманих згідно із законодавством».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12080
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch1_2022_106-108.pdf1,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь