Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра правознавства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО П) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12520

Название: Правосвідомість: поняття, склад, деформації
Авторы: Троян, Інна Володимирівна
Ключевые слова: правосвідомість
форм правосвідомості
функції правосвідомості
рівні правосвідомості
деформації правосвідомості
Дата публикации: 15-Дек-2022
Библиографическое описание: Магістерська робота виконана Троян Інною Володимирівною, студенткою 2 курсу, спеціальності 081 Право, освітня програма «Право», на тему «Правосвідомість: поняття, склад, деформації». ПУЕТ. 2022.
Аннотация: Магістерська робота виконана Троян Інною Володимирівною, студенткою 2 курсу, спеціальності 081 Право, освітня програма «Право», на тему «Правосвідомість: поняття, склад, деформації», викладена на 101 сторінці комп`ютерного тексту. Робота містить вступ, три розділи, висновки, перелік інформаційних джерел, який складається з 53 найменувань, у тексті магістерської роботи розміщено 3 таблиці і 1 додаток. Об’єктом дослідження є правова свідомість, як відносно незалежний елемент системи права. Предмет дослідження – теоретико-правові позиції змісту правової свідомості. Метою магістерської роботи є вивчення сутності правосвідомості, її принципи, види та структуру У першому розділі представлено поняття та роль правосвідомості, її механізми відображення та функціонування у сучасному суспільному житті. У другому – види деформації правосвідомості, причини утворення та шляхи їх усунення. У розділі третьому розглянуто формування правосвідомості у суспільстві та її взаємозв’язок з правом. За результатами роботи зроблено висновки, що правосвідомість є складним за структурою явищем, та існує необхідність дослідження процесу формування правової свідомості у суспільстві, її оцінки крізь призму складових елементів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12520
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО П)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
магістерська робота_Троян І.В..pdf837,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь