Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12599

Название: Дипломна работа на тему «Створення програмного забезпечення тренажеру з теми «Методології програмування» англомовного дистанційного навчального курсу «Теорія програмування»
Авторы: Купченко, Олексій Володимирович
Ключевые слова: тренажер
база даних
аналіз результатів
тестування
методології програмування
теорія програмування
Дата публикации: 29-Дек-2022
Библиографическое описание: Купченко Олексій Володимирович. ДИПЛОМНА РОБОТА на тему: «Створення програмного забезпечення тренажеру з теми «Методології програмування» англомовного дистанційного навчального курсу «Теорія програмування». Полтава: ПУЕТ, 2022 р.
Аннотация: Актуальність теми, обумовлена потребою створенні автоматизованої інформаційної системи для навчання та тестування знань учнів та відпрацювання навчального матеріалу з інструментарієм для аналізу результатів, щоб за допомогою цієї системи підвищити якість освітньої програми та автоматизувати процес перевірки пройдених студентами тестів. Мета роботи: розробити необхідне математичне та програмне забезпечення для відпрацювання навчального матеріалу та аналізу результатів навчання. Для виконання поставленої задачі необхідне вирішення наступних завдань: - проаналізувати інформаційні системи аналогічного призначення; - розглянути інструменти розробки та вибрати найбільш підходящі для розробки даної інформаційної системи; - сформувати технічне завдання; - розробити ІС; - запровадити ІС; - здійснити оцінку ефективності взаємодії користувачів із ІС. Об'єктом дослідження дипломної роботи є навчання і засвоювання матеріалу школярами. Предметом дослідження є онлайн інструмент для тренувань та тестування студентів. Наукова новизна полягає в тому, що створено інформаційну систему, що має в своєму розпорядженні інструменти збору та аналізу даних для досліджень, розроблено формулу для розрахунку показника рівня засвоєння матеріалу учнів для побудови кривої навчання. Практична значущість полягає в тому, що дана інформаційна система буде застосовуватись в університеті для відпрацювання навчального матеріалу та аналізу результатів учнів. Економічна ефективність проекту полягає в тому, що система, що розробляється, дозволяє багаторазово розширювати користувальницьку базу, звільняючи викладача від рутини, що забирає велику кількість часу. Розрахунки з наближеною до сьогоднішньої кількості користувачів показують, що навіть у такому разі автоматизована система тестування знижує витрати на бізнес-процес перевірки завдань більш ніж удвічі.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12599
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kupchenko_Oleksii_Volodymirovich-KNm21-1.pdf1,93 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь