Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12600

Название: Дипломна работа на тему «Програмне забезпечення для тренажера з теми «Нормальні алгоритми» англомовного дистанційного навчального курсу «Теорія алгоритмів»
Авторы: Пилипченко, Віталій Сергійович
Ключевые слова: тренажер
нормальні алгоритми
теорія алгоритмів
Дата публикации: 29-Дек-2022
Библиографическое описание: Пилипченко Віталій Сергійович. ДИПЛОМНА РОБОТА на тему: «ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ТРЕНАЖЕРА З ТЕМИ «НОРМАЛЬНІ АЛГОРИТМИ» АНГЛОМОВНОГО ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ «ТЕОРІЯ АЛГОРИТМІВ». Полтава: ПУЕТ, 2022 р.
Аннотация: Актуальність теорії алгоритмів обумовлюється тим, що це окремий розділ в математиці, що вивчає загальні властивості алгоритмів, та утворює теоретичний фундамент для обчислювальних наук. Алгоритми простежуються в математиці протягом всього часу її існування. Програма тренажер – вид комп’ютерної програми або онлайн-сервісів, призначених для покращення навиків та навчання студентів в оволодінні навчальним матеріалом. Дистанційне навчання в наш час користується високим попитом, через зручність у використанні, віддаленим зв’язком з викладачем, та можливістю використання в будь-який час, саме тому розробка даного тренажера є актуально. Предмет розробки – реалізація програмного забезпечення для тренажеру з теми «Нормальні алгоритми» англомовного дистанційного навчального курсу «Теорія алгоритмів» для навчання розв’язку задач з використанням нормальних алгоритмів Маркова. Мета розробки – алгоритмізація та розробка програмного забезпечення для в тренажеру англомовного дистанційного курсу «Теорія алгоритмів» з теми «Нормальні алгоритми». Методи розробки – для реалізації елементів тренажеру було використано JavaScript, Html, Css, Scss, Bootstrap, Fullpage js. Тренажер розроблений в середовищі PhpStorm.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12600
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pylypchenko_Vitaliy_Serhiyovych-KNm21-1.pdf1,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь