Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12633

Название: «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів мотелю на 100 місць на автодорозі Київ-Харків»
Авторы: Логунова, Єлизавета Андріївна
Ключевые слова: засіб розміщення
мотель
неймінг
логотип
технологічні інновації
чат-бот
Sous vide
Дата публикации: 21-Июн-2021
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: Кваліфікаційна робота викладена на 59 сторінках пояснювальної записки та містить 18 таблиць, 4 рисунки, 12 додатків, 57 літературних джерел. Метою даної кваліфікаційної роботи є моделювання сервісно-виробничого та виробничо-торговельного процесів мотелю на 100 місць на автодорозі Київ- Харків. Проведено теоретичні аспекти досліджуваної проблеми, проаналізовано ринкові можливості мотелю й визначено його цільовий сегмент. Визначено основні можливі конкуренти та постачальники. Обґрунтовано місце розташування та ситуаційний план, визначено площу земельної ділянки, обґрунтовано концептуальні засади, розроблено неймінг мотелю та його логотип. Розроблено моделювання сервісно-виробничого процесу, визначено склад, організацію роботи та оснащення приміщень всіх функціональних зон мотелю, розраховано його номерний фонд та корисну і загальну площу номеру люкс, наведено план-схему номеру з розташуванням обладнання та меблів. Розроблено моделювання сервісно-торговельного процесу закладу ресторанного господарства та змодельовано додаткову послугу з організації та проведення банкету з нагоди святкування дня народження дитини на 20 осіб. Розроблено заходи для створення перспективної моделі мотелю та закладу харчування при ньому. Розроблені заходи щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності у надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12633
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь