Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12635
|
Название: | «Моделювання сервісно-виробничого та виробничо-торговельного процесів пансіонату на 80 місць у місті Миргород Полтавської області» |
Авторы: | Свириденко, Леонід Олексійович |
Ключевые слова: | рекреаційний засіб розміщення пансіонат неймінг логотип лікувально-профілактичні послуги вітамінний бар |
Дата публикации: | 18-Июн-2021 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота викладена на 63 сторінках пояснювальної записки та містить 14 таблиць, 3 рисунки, 10 додатків, 57 літературних джерел. Метою даної кваліфікаційної роботи є моделювання сервісно-виробничого та виробничо-торговельного процесів пансіонату на 80 місць у місті Миргород Полтавської області. Проведено теоретичні аспекти розвитку рекреаційних засобів розміщення у Полтавській області, проведено аналіз ринкових можливостей пансіонату, визначено цільовий ринок та концептуальні засади пансіонату. При моделюванні сервісно- виробничого процесу в пансіонаті розроблено послідовність технологічного процесу, організацію роботи та оснащення функціональних підрозділів пансіонату. Здійснено розрахунок корисної та загальної площі номерів люкс та першої категорії двомісного, наведено план цих номерів з розташуванням технологічного обладнання та меблів. Змодельовано виробничо-технологічний процес організації харчування у закладі ресторанного господарства при пансіонаті під час повсякденного обслуговування, розроблено меню для організації сніданку по типу шведського столу, запропоновано дієтичне меню та меню з вільним вибором страв. Запропоновано інноваційні заходи для перспективного розвитку пансіонату та закладу харчування при ньому. Розроблені заходи щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності у надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12635 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
|
Файлы этого ресурса:
Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|