Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12647

Название: «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро»
Авторы: Ляскало, Олександра Ігорівна
Ключевые слова: готельне господарство
готель
цільовий ринок
концепція
сервісно-виробничий процес
виробничо-торгівельний процес
інновації
розумний замок
стандарти
Дата публикации: 20-Июн-2021
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: Кваліфікаційна робота на тему «Моделювання сервісно-виробничого, виробничоторговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро» виконана на 87 сторінках формату А4, містить 9 рисунків, 19 таблиць, використаних 51 інформаційне джерело, 6 додатків. Об’єктом дослідження є моделювання сервісно-виробничого, виробничоторговельного процесів готелю категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро. Предметом дослідження сервісно-виробничий, виробничо-торговельний процеси ділового готелю, технічне і організаційне забезпечення функціонування готелю, організаційна структура готелю, концептуальні засади готелю. Мета роботи: проаналізувати актуальність моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «****» на 150 місць у місті Дніпро, та описати особливості функціонування готельного господарства. У роботі досліджено теоретичні аспекти розвитку готельного господарства; стан розвитку готельного господарства у місті Дніпро; охарактеризовано проблеми та перспективи розвитку готельного господарства у місті Дніпро; змодельовано сервісновиробничого, виробничо-торговельного процесів готелю на 150 місць у місті Дніпро; розроблено заходи для створення перспективної моделі розвитку засобу розміщення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12647
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь