| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12648
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «***» на 115 місць у місті Черкаси |  
| Авторы:  | Подоляка, Яна |  
| Ключевые слова:  | готельне господарство готель цільовий ринок концепція сервісно-виробничий процес виробничо-торгівельний процес інновації автоматизована система управління |  
| Дата публикации:  | 18-Июн-2021 |  
| Издатель:  | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |  
| Аннотация:  | Кваліфікаційна робота на тему «Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «***» на 115 місць у місті Черкаси» виконана на 87 сторінках формату А4, містить 7 рисунків, 20 таблиць, використаних 47 інформаційне джерело, 4 додатків. Об’єктом дослідження є моделювання сервісно-виробничого, виробничо- торговельного процесів готелю категорії «***» на 115 місць у місті Черкаси. Предметом дослідження сервісно-виробничий, виробничо-торговельний процеси готелю, технічне і організаційне забезпечення функціонування готелю, організаційна структура готелю, концептуальні засади готелю. Мета роботи: проаналізувати актуальність моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «***» на 115 місць у місті Черкаси, та описати особливості функціонування готельного господарства. У роботі досліджено теоретичні аспекти розвитку готельного господарства; стан розвитку готельного господарства у місті Черкаси; охарактеризовано проблеми та перспективи розвитку готельного господарства у місті Черкаси; змодельовано сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю на 115 місць у місті Черкаси; розроблено заходи для створення перспективної моделі розвитку засобу розміщення. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12648 |  
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)
  |  
  
Файлы этого ресурса: 
Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом. 
 |   
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |