Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12741

Название: Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень
Авторы: Кущ, Лариса Іванівна
Дудник, Світлана Олексіївна
Балась, Ростислав Сергійович
Ключевые слова: Інноваційні технології в ресторанному бізнесі
Діджиталізація
ресторани
Дата публикации: 13-Мар-2023
Издатель: InterSci
Библиографическое описание: Кущ Л.І., Дудник С.О., Балась Р.С. (2023). Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень. Proceedings of the XI International Scientific and Practical Conference : Methodological and attitudinal principles of classical science. Stockholm, Sweden, 13–14 March. Pp. 8-11 URL: https://intersci.eu/events/methodological-and-attitudinal-principles-of-classical-science/
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12741
ISBN: – 9-789-40369-038-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Methodological-and-attitudinal-principles-of-classical-science.pdf919,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь