Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12741
|
Название: | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень |
Авторы: | Кущ, Лариса Іванівна Дудник, Світлана Олексіївна Балась, Ростислав Сергійович |
Ключевые слова: | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі Діджиталізація ресторани |
Issue Date: | 13-Mar-2023 |
Издатель: | InterSci |
Библиографическое описание: | Кущ Л.І., Дудник С.О., Балась Р.С. (2023). Інноваційні технології в ресторанному бізнесі: використання ефективних рішень. Proceedings of the XI International Scientific and Practical Conference : Methodological and attitudinal principles of classical science. Stockholm, Sweden, 13–14 March. Pp. 8-11 URL: https://intersci.eu/events/methodological-and-attitudinal-principles-of-classical-science/ |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12741 |
ISBN: | – 9-789-40369-038-4 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|