Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12779

Название: Удосконалення роботи ресторану при розважальному центрі «Crazy Land» у місті Полтава за рахунок впровадження інновацій
Авторы: Голубєв, Дмитро Володимирович
Ключевые слова: заклад ресторанного господарства
інновація
послуга
конкурентоспроможність
ефективність
економіка
підприємство
маркетинг
франшиза
ринок
статистика
нововведення
Дата публикации: 13-Дек-2022
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Аннотация: Проведено ретроспективний аналіз розвитку ресторанного господарства, досліджено історію його створення, особливості діяльності закладів ресторанного господарства протягом багатьох років. Перелічено фактори, що впливали на роботу підприємств ресторанного господарства та заходи підприємців та діячів галузі у відповідь на проблеми, що виникали в процесі функціонування закладів ресторанного господарства в різні часи. Визначено, що робота над діяльністю закладів ресторанного господарства не стояла на місці. З самого початку, цільовою аудиторією були лише деякі групи населення, котрим пропонувався невеликий перелік послуг. В процесі розвитку ресторанного господарства, кількість послуг, що надаються значно виросла, почали з’являтися заклади різних типів, з різною ціновою політикою, створені для конкретних споживачів або різних верств населення. Розглянуто перспективи розвитку ресторанного господарства на території України та Полтавщини. Визначено найбільш розвинуті та найбільш перспективні міста в Україні та Полтавській області. Проаналізовано фактори, що впливають на розвиток ресторанного господарства в Полтавській області, запропоновано ряд заходів, що покращать розвиток галузі в регіоні (серед них одним із найцікавіших є розвиток гастротуризму та туристичної галузі в регіоні загалом). Визначено найпопулярніші заклади ресторанного господарства Полтавщини, серед яких найчастіше зустрічаються ресторани з Українською та Європейською кухнею, переважна більшість яких знаходяться у місті Полтава. Досліджено вплив пандемії коронавірусу та війни Росії проти України на процеси розвитку ресторанного господарства Полтавщини. Проаналізовано ряд дій місцевих підприємців, спрямованих на забезпечення діяльності закладів під час надскладних умов в країні. Розглянуто вплив великої кількості внутрішньо переселених осіб до Полтавської області, пов’язаний з необхідністю у забезпеченні їх робочими місцями, харчуванням тощо. Визначено найбільш креативну та перспективну інновацію для закладу – розвиток маркетингу, маркетингових комунікацій та запровадження нових методів реклами. До цього 6 виду інновацій запропоновано застосування новітніх технологій і їхнього продукту 3D реклами. Досліджено популярні 3D реклами в світі, що змогли довести перспективність такого методу рекламування
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12779
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Голубєв.pdf878,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь