Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) (ННІДО ГРКС) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12785
|
Название: | Стратегія розвитку готельно-ресторанних комплексів Болгарії |
Авторы: | Остапенко, Юлія Володимирівна |
Ключевые слова: | інновація інноваційна діяльність інноваційна технологія інноваційний розвиток каси-термінали складський облік фінансовий облік система автоматизації ресторан система оповіщення стратегія розвитку |
Issue Date: | 22-Dec-2022 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота викладена на 102 сторінки, містить 28 рисунків, 12
таблиць, 108 інформаційних джерел.
Запропоновано інноваційну технологію ЛЕД оповіщення для ресторану
“Green Forest” – яка дозволяє полегшити процес роботи та своєчасно сповіщати
робітників про виконані завдання, наприклад, коли вимито посуд, або срібні
прилади висушені, очищені та готові до використання.
Запропоновано інтерактивний бар, за допомогою якого можна розважити та
довше утримати гостей.
Запроваджено інноваційну систему автоматизації Poster POS для ресторану
“Havana Hotel”, що полегшить роботу закладу та охопить загальний складський
і фінансовий облік, каси-термінали й приєднуване обладнання для
обслуговування гостей і дотримання податкового обліку.
Запропоновано застосування чат-ботів, який допоможе визначити графік
зайнятості столиків у закладі, пропонувати забронювати його в зручний час для
гостя, аудіо-візуальні дисплеї, які допоможуть гостям присвоїти номер черги та
спокійно переглядати меню та столик для ювілярів з привітанням у вигляді
мультимедійного зображення та подарунок – додаткову послугу від готелю. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12785 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти) (ННІДО ГРКС)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|