Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1282
|
Название: | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок |
Авторы: | Капліна, Тетяна Вікторівна Миронов, Денис Анатолійович |
Ключевые слова: | вихровий шар феромагнітних частинок екстракція |
Дата публикации: | 7-Фев-2013 |
Серия/номер: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; |
Аннотация: | Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100перед екстрагуванням. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/1282 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|