Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1282

Название: Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
Ключевые слова: вихровий шар феромагнітних частинок
екстракція
Дата публикации: 7-Фев-2013
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;
Аннотация: Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100перед екстрагуванням.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/1282
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1.jpg75,09 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
100001.jpg400,37 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
100002.jpg809,39 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
100003.jpg620,63 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
100005.jpg200,09 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
100004.jpg743,97 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь