Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12848

Название: СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТРЕНАЖЕРУ ЗА МОДУЛЕМ 1 ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ “ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ІНФОРМАТИЦІ”
Авторы: Литвиненко, Алла Іванівна
Ключевые слова: тренажер
Основи наукових досліджень в інформатиці
освітня діяльність
Дата публикации: 23-Май-2023
Аннотация: Мета роботи – проєктування та створення програмного забезпечення тренажеру за першим модулем дистанційного курсу «Основи наукових досліджень в інформатиці». Об’єкт розробки – дистанційне навчання студентів спеціальності «Комп’ютерні науки» за дистанційним навчальним курсом «. Методи дослідження та інформаційне забезпечення - використання матеріалів першого модуля дистанційного курсу «Основи наукових досліджень в інформатиці», використання редактора Eclipse на мові програмування Java та мовах розмітки HTML, CSS. Тренажер розроблено на основі віконної програми з використанням бібліотек Java. Програма-тренажер містить не лише питання тестового характеру, а й методичні рекомендації з вивчення 1 модулю дистанційного курсу та теоретичну довідку при виборі неправильної відповіді. Результати дослідження. Виконано огляд поняття програми-тренажера, його видів та особливостей використання. Розроблено алгоритм програмного забезпечення тренажеру за модулем 1 дистанційного навчального курсу «Основи наукових досліджень в інформатиці», побудовано його блок-схему. Виконана програмна реалізація тренажеру в інтегрованому середовищі Eclipse мовою програмування Java.
Описание: Литвиненко Алла Іванівна. КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА магістра на тему: «СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТРЕНАЖЕРУ ЗА МОДУЛЕМ 1 ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАЛЬНОГО КУРСУ “ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ІНФОРМАТИЦІ”». Полтава: ПУЕТ, 2023 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12848
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lutvunenko_Alla_Ivanivna-KNm21-1.pdf1,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь