Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13008

Название: Соціальні функції їжі під час війни
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Діденко, Анастасія Володимирівна
Ключевые слова: війна
їжа
функції
звички
харчова поведінка
Дата публикации: 25-Апр-2023
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2022 рік. Полтава : ПУЕТ, 2023. C. 650-654.
Серия/номер: 17 Актуальні проблеми і перспективи розвитку харчових виробництв і ресторанного господарства;
Аннотация: Зміна психоемоційного стану українців під час війни відобразилась на харчовій поведінці населення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13008
ISBN: 978-966-184-447-3
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник студ конф ПУЕТ, 2023.pdf7,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь