Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13010

Название: Формування культури харчування студентів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Куштим, Софія Ігорівна
Ключевые слова: студенти
молодь
раціон
харчова поведінка
Дата публикации: 25-Апр-2023
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2022 рік.Полтава : ПУЕТ, 2023. – C. 656-659.
Серия/номер: 17 Актуальні проблеми і перспективи розвитку харчових виробництв і ресторанного господарства;
Аннотация: У роботі наводяться дані опитування студентів щодо харчування, проведено аналіз раціону. За результатами проведених досліджень розроблено рекомендації з метою формування позитивної культури харчування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13010
ISBN: 978-966-184-447-3
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бородай А.Б Куштим С. І..doc68,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь