Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13067

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Проектування та дизайн сайтів кафедр Навчально-наукового інституту денної освіти»
Авторы: Левандовський, Дмитро Вадимович
Ключевые слова: сайт
сайт ПУЕТ
дизайн сайтів
Дата публикации: 27-Июн-2023
Аннотация: Мета роботи – розробка сайту кафдри на зручній платформі для легкої зміни всього контенту і з новітнім дизайном. Об’єкт розробки – сайт кафедри навчального закладу. Методи дослідження: 1. Аналіз вимог користувача: Цей метод передбачає дослідження та аналіз потреб та очікувань цільової аудиторії, для якої розробляється сайт. Це можна зробити шляхом проведення опитувань, спілкування з користувачами або вивчення конкурентів. 2. Інтерв'ю зі зацікавленими сторонами: Важливо спілкуватися зі зацікавленими сторонами, такими як замовники, менеджери проекту, маркетологи або розробники, щоб з'ясувати їхні вимоги та очікування від сайту. 3. Оцінка конкурентів: Дослідження конкурентів є важливою частиною розробки сайту. Вивчення конкурентних веб-сайтів допоможе зрозуміти їхні сильні та слабкі сторони, що може бути корисним при плануванні власного сайту. 4. Розробка персонажів користувача: Цей метод дозволяє створити "портрети" типових користувачів сайту, включаючи їхні потреби, цілі та характеристики. Це допомагає команді розробників зосередитися на створенні веб-сайту, який задовольняє потреби цих користувачів. 5. Прототипування та тестування користувачів: Цей метод включає створення прототипу веб-сайту, щоб перевірити його функціональність та взаємодію з користувачами. Прототип можна тестувати на малій групі користувач.
Описание: Левандовський Д. Кваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Проектування та дизайн сайтів кафедр Навчально-наукового інституту денної освіти». Полтава, 2023 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13067
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Levandovskyi_Dmytro_Vadymovych-КNb41.pdf2,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь