Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13083

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Розробка ігрового додатку в середовищі UNITY 2D»
Авторы: Шморгун, Богдан Олегович
Ключевые слова: ігровий додаток
UNITY 2D
Дата публикации: 27-Июн-2023
Аннотация: Дана дипломна робота присвячена розробці симулятора гонок у вигляді гри на базі ігрового двигуна Unity та мовою програмування C#. Для поставленої мети було проведено аналіз жанру розбору ігор, проаналізовано досягнення представників даного жанру та дослідження різних середовищ розробки ігор та ігрових рухів. Результатом роботи є прототип двовимірної платформерної гри, у якій зустрічаються графічні, звукові та програмні елементи для роботи гри. У процесі розробки було розглянуто питання програмування руху гонщика, поведінки машин на трасі та управління камерою. Розроблено систему рівнів та прогресу гравця. Для пропозицій були використані інструменти, біржові ігрові двигуни Unity. Весь процес розробки проводився з використанням сучасних ескізів та концепцій у галузі розробки ігор. Результат роботи може бути використаний для постійного розвитку та удосконалення ігор у жанрі симуляторів перегонів. Для розробки алгоритму використовувалось середовище програмування Visual Studio. Мета дослідження – створення програмного продукту. Задачі дослідження: ⎯ аналіз предметної області; ⎯ проектування концепту ігрового застосунку; ⎯ вибір інструментарію, методів реалізації та тестування програмного продукту. Об’єктом дослідження є процес аналізу мобільного геймінгу у жанрі симулятор гонок, вивчення їх ігрових механік.
Описание: Шморгун Б. Кваліфікаційна робота бакалавра на тему: «Розробка ігрового додатку в середовищі UNITY 2D». Полтава, 2023 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13083
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shmorgun_Bogdan_Olegovych-KNb41-1.pdf2,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь