Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13148
|
Название: | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023 року) |
Авторы: | Капліна, Т. В. Володько, О. В. Рогова, Н. В. Кирніс, Н. І. |
Ключевые слова: | додаткові послуги виробничі стратегії готельний бізнес Полтавщини соціальні мережі глемпінг штучний інтелект пандемія воєнне вторгнення кейтерінг |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023 року). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 108 с. |
Аннотация: | У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа 20 квітня 2023 року.
Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі готельно-ресторанної справи. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13148 |
ISBN: | 978-966-184-448-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|