Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13191
|
Название: | Шляхи вдосконалення роботи з організації та технології надання послуг харчування у готелі «ІHOTEL» Республіки Болгарія |
Авторы: | Володько, Ольга Василівна Жук, Вікторія Романівна |
Дата публикации: | 20-Апр-2023 |
Издатель: | РВВ ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Жук В. Р., Володько О. В. Шляхи вдосконалення роботи з організації та технології надання послуг харчування у готелі «ІHOTEL» Республіки Болгарія. Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу:тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 20 квітня 2023). Полтава: ПУЕТ, 2023. С 36–39. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13191 |
ISBN: | 978-966-184-448-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|