|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра маркетингу >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО Ма) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13260
|
| Название: | Маркетинговий інструментарій конкурентоспроможності кав'ярні (на матеріалах кав’ярні «Brooklyn coffee» м. Полтави) |
| Авторы: | Бедюх, Юлія Олександрівна Карпенко, Наталія Володимирівна |
| Ключевые слова: | маркетинг інструменти цифрового маркетингу конкурентоспроможність сфера гостинності |
| Дата публикации: | 2021 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Бедюх Ю. О. Маркетинговий інструментарій конкурентоспроможності кав'ярні (на матеріалах кав’ярні «Brooklyn coffee» м. Полтави) : кваліфікаційна робота ... магістра : 075 Маркетинг / Юлія Олександрівна Бедюх; наук. кер. Н. В. Карпенко. – Полтава, 2021. – 89 с. |
| Аннотация: | У сучасному світі не можна уявити діяльність підприємств без маркетингової діяльності, яка є «філософією» бізнесу та поєднує в собі як науку так і мистецтво. Її можна охарактеризувати як творчу управлінську діяльність, задача якої полягає в досягненні згоди між виробником і споживачем. За допомогою маркетингової діяльності визначається спосіб, за яким підприємство зможе продати свою послугу чи товар кінцевому споживачеві. Об’єктивні умови розвитку ринку, який з часом втрачає деяку хаотичність, та де особлива роль відводиться споживачу відображають зміст маркетингової діяльності. Споживач створює передумови для розподілу ринку між споживачами. Він висуває свої вимови щодо продукту чи послуги, їх характеристик, кількістю, термінами поставки, тощо. Зростаюча конкуренція за споживача змушує підприємства сфери гостинності приділяти велику увагу вивченню потенційних споживачів і вимогам ринку, на якому існують високі вимоги щодо якості продукції та її конкурентоспроможності.
Мета роботи − розробка теоретико-методичних заходів щодо покращення конкурентоспроможності підприємств сфери гостинності на місцевому рівні за допомогою маркетингових інструментаріїв. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13260 |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (для НРАТ) Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО Ма)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|