Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра правознавства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО П) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13370

Название: Демобілізація та її наслідки для соціально-економічного розвитку країни
Авторы: Демус, Дмитро Олегович
Ключевые слова: демобілізація
військовослужбовець
державні гарантії військовослужбовців
ветеран
Дата публикации: 19-Янв-2024
Аннотация: Метою магістерської роботи є з’ясування особливостей здійснення демобілізації та її наслідків для соціально-економічного розвитку країни. Відповідно до зазначеної мети в магістерській роботі були поставлені й вирішувались такі завдання: провести аналіз теоретико-методологічних підходів до розуміння демобілізації та наслідків її проведення; розглянути особливості стандартів і практик проведення демобілізації у державах-членах Європейського Союзу; висвітлити основні положення щодо встановлення особливого порядку та строків звільнення військовослужбовців у зв'язку з демобілізацією; розкрити сутність прав, обов'язків та державних гарантій військовослужбовців, які звільняються зі служби у зв'язку з демобілізацією; розглянути особливості формування стратегії повоєнної демобілізації; виявити закономірності затвердження комплексних програм допомоги ветеранам та їхнім родинам. Об’єктом дослідження в магістерській роботі є суспільні відносини, які виникають у зв’язку з проведенням демобілізації. Предметом дослідження в магістерській роботі є поняття, сутність і особливості демобілізації та її соціально-економічних наслідків. У процесі дослідження використовувалися такі наукові методи: системного підходу, аналізу, класифікації, систематизації, порівняльно-правового методу, формально-логічного методу. Інформаційну основу дослідження складають бази нормативних документів, спеціальні періодичні посібники, вітчизняні й закордонні видання, збірники наукових праць.
Описание: Демус Д. О. Демобілізація та її наслідки для соціально-економічного розвитку країни (магістерська робота). ПУЕТ. 2024. 90 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13370
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО П)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Маг.робота_Демус.pdf832,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь