Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13477

Название: Кваліфікаційна робота на тему: «Використання SALESFORCE як CRM для аналізу та управління продажами»
Авторы: Губанов, Андрій Богданович
Ключевые слова: SALESFORCE
аналіз та управління продажами
CRM-система
Дата публикации: 14-Фев-2024
Аннотация: Мета роботи – проєктування та практичне впровадження в ІТ-компанії Salesforce як централізованої CRM-системи, з детальним описом процесу міграції даних, налаштування кастомних полів, профілів та ролей, а також реалізації Web-2-Lead форм. Об'єкт дослідження – впровадження та налаштування Salesforce в місцевій IT компанії. Методи дослідження – використання методів управління відносинами з клієнтами (CRM), а також інструментів та технологій Salesforce. Результати дослідження. Було проведено дослідження процесу впровадження CRM-системи на прикладі Salesforce, були розглянуті позитивні та негативні аспекти цього процесу. Розроблено алгоритм міграції даних з Excel таблиць до системи Salesforce, розглянуто процес налаштування кастомних полів, профілів та ролей, а також реалізації Web-2-Lead форм. Практично було впроваджено систему Salesforce в місцеву IT компанію, була успішно завершена міграція даних, налаштовані необхідні профілі та ролі користувачів, а також успішно використано Web-2-Lead форму для автоматизації процесу отримання лідів. Результати роботи були успішно впроваджені і призвели до збільшення ефективності роботи компанії з клієнтами, покращення процесу управління лідами та збільшення продажів. Salesforce виявився ефективним інструментом для оптимізації роботи з клієнтами в місцевій IT компанії.
Описание: Губанов Андрій Богданович. Кваліфікаційна робота на тему: «Використання SALESFORCE як CRM для аналізу та управління продажами». Полтава, 2024 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13477
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Hubanov_Andrii_Bohdanovych-KNm21-1.pdf3,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь