Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13484

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Алгоритмізація та програмування тренажера з теми «Числові послідовності» дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз»
Авторы: Мотузка, Владислав Вікторович
Ключевые слова: тренажер
числові послідовності
математичний аналіз
мова програмування C++
програмна реалізація
Дата публикации: 14-Фев-2024
Аннотация: Мета роботи – Алгоритмізація та програмування тренажера з теми «Числові послідовності" дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз». Об’єкт розробки – дистанційне навчання студентів спеціальності «Комп’ютерні науки», тренажер, блок-схема. Методи дослідження та інформаційне забезпечення - методи теорії числових послідовностей, середовище розробки Visual Studio та об'єктно-орієнтована мова програмування C++. Результати дослідження. Проведено огляд програмного забезпечення створеного студентами минулих років для дистанційного навчання студентів спеціальності "Комп'ютерні науки". Виділено позитивні та негативні аспекти. Розроблено алгоритм навчального тренажеру з теми "Числові послідовності", побудовано його блок-схему. Здійснена програмна реалізація в середовищі Visual Studio за допомогою мови програмування C++. Рекомендації щодо використання результатів дослідження. Програмний продукт, що реалізує тренажер з теми «Числові послідовності» дисципліни «Математичний аналіз», впроваджено в освітній процес ПУЕТ. Наукова апробація. За матеріалами роботи опубліковано тези (науково-практичний семінар «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» (КНІТ-2023)).
Описание: Мотузка Владислав Вікторович. Кваліфікаційна робота на тему «Алгоритмізація та програмування тренажера з теми «Числові послідовності» дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз». Полтава, 2024 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13484
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Motuzka_Vladyslav_Victorovich-KNm21-1 .pdf794,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь