Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13488

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Алгоритмізація та програмування віртуального навчального застосунку дистанційного курсу «Алгебра та геометрія» з теми «Кубічні многочлени, їх корені»
Авторы: Омельченко, Богдан Юрійович
Ключевые слова: тренажер
алгебра та геометрія
кубічні многочлени
Дата публикации: 15-Фев-2024
Аннотация: Мета роботи – алгоритмізація та програмна реалізація віртуального навчального за стосунку з курсу "Алгебра та геометрія" за темою: "Кубічні многочлени, їх корені". Об’єкт розробки – створення алгоритму навчального тренажера, його програмна реалізація на базі мови програмування C# та середовища розробки Visual Studio дистанційного курсу "Алгебра та геометрія". Предмет розробки – програма-тренажер для дистанційного навчального курсу "Алгебра та геометрія" за темою "Кубічні многочлени, їх корені". Головне завдання – це алгоритмізація та програмування навчального тренажера за темою: "Кубічні многочлени, їх корені" з курсу "Алгебра та геометрія". Перелік використаних методів дослідження полягає у аналізі теоретичних джерел, їх опрацювання з курсу "Алгебра та геометрія" за темою: "Кубічні многочлени, їх корені", які в подальшому застосуються для програмної реалізації програми-тренажера. У ході програмної реалізації використовувалась мова С# та середовище для створення візуальних програм Visual Studio 2022.
Описание: Омельченко Богдан Юрійович. Кваліфікаційна робота на тему «Алгоритмізація та програмування віртуального навчального застосунку дистанційного курсу «Алгебра та геометрія» з теми «Кубічні многочлени, їх корені». Полтава, 2024 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13488
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Omelchenko_Bohdan_Yuriyovych-KNm21-1.pdf1,62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь