Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13489

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Розробка WEB-сервісу для генерації PDF-сертифікатів»
Авторы: Орлова, Дар’я Ігорівна
Ключевые слова: розробка WEB-сервісу
PDF-сертифікати
веб-сервіс
Дата публикации: 15-Фев-2024
Аннотация: Мета роботи – розробка функціоналу для генерації pdf - сертифікатів з подальшою їх розсилкою електронною поштою. Об'єкт розробки – web-сервіси для автоматизації організації освітнього процесу. Методи дослідження та інформаційне забезпечення – аналіз, порівняння, узагальнення, моделювання, комерційне інтегроване середовище розробки для різних мов програмування від компанії JetBrains - IntelliJ IDEA та об’єктно-орієнтована мова програмування Java. Результати дослідження, Зроблено огляд відомих сервісів генерації сертифікатів з розсилкою, виявлено позитивні та негативні сторони. Розроблено алгоритм елементів програмного забезпечення для генерації pdf - сертифікатів, побудовано блок - схему. Програмно реалізовано функціонал, в якому можна генерувати pdf - сертифікати та розсилати їх електронною поштою. Рекомендації щодо використання результатів дослідження, програмний продукт, що реалізує web-сервіс для генерації pdf-сертифікатів впровадити в освітній процес ПУЕТ. Наукова апробація. За матеріалами роботи опубліковано тези «Бібліотеки для генерації pdf-сертифікатів та ознайомлення з науковою публікацією схожої тематики до «Розробки web-сервісу для генерації pdf-сертифікатів»», «Проєктування та розробка web-сервісу для генерування та розсилки PDF-документів», «Подібні сервіси для генерації pdf-сертифікатів», «Розширення функціоналу програмного забезпечення для генерації pdf-сертифікатів», «Дистанційна освіта в ПУЕТ», «Cтворення сертифікатів та унікальність кодів у web-сервісі для генерації pdf-сертифікатів».
Описание: Орлова Дар’я Ігорівна. Кваліфікаційна робота на тему «Розробка WEB-сервісу для генерації PDF-сертифікатів». Полтава, 2024 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13489
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Orlova_Daria_Igorivna-KNm21-1.pdf2,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь