Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13500

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Програмна реалізація навчального інструменту з теми «Метод аналізу ієрархій без використання несуттєвих факторів» дистанційного навчального курсу «Системний аналіз та теорія прийняття рішень»
Авторы: Токар, Володимир Володимирович
Ключевые слова: тренажер
метод аналізу ієрархій
МАІ
системний аналіз та теорія прийняття рішень
Дата публикации: 15-Фев-2024
Аннотация: Мета роботи – проєктування та програмна реалізація тренажера з теми «Метод аналізу ієрархій без використання несуттєвих факторів» дистанційного навчального курсу «Системний аналіз та теорія прийняття рішень» Об’єкт розробки – об’єктом є дистанційне навчання студентів спеціальності «Комп’ютерні науки». Предметом є розробка програмного продукту, що реалізує тренажер для методу аналізу ієрархій без використання несуттєвих факторів. Предмет розробки - предметом є розробка програмного продукту, що реалізує тренажер для методу аналізу ієрархій без використання несуттєвих факторів. Методи дослідження та інформаційне забезпечення – У роботі застосовувалися методи теорії систем числення, середовище візуального проектування NetBeans IDE та об'єктно-орієнтована мова програмування Java. Для реалізації тренажера було використано функціональні можливості табличного процесора Microsoft Excel. Результати дослідження. Під час проведення аналізу існуючих методів та підходів до методу аналізу ієрархій, докладно розглянуто різноманітні дослідження та розробки, що вже існують в цій області. Це дозволило виявити ключові переваги та недоліки існуючих підходів, які враховані при розробці тренажера, виявлено позитивні та негативні сторони. Розроблено алгоритм тренажера з теми «Метод аналізу ієрархій без використання несуттєвих факторів», побудовано його блоксхему і здійснено програмну реалізацію.
Описание: Токар Володимир Володимирович. Кваліфікаційна робота на тему «Програмна реалізація навчального інструменту з теми «Метод аналізу ієрархій без використання несуттєвих факторів» дистанційного навчального курсу «Системний аналіз та теорія прийняття рішень». Полтава, 2024 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13500
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tokar_Volodymyr_Volodymyrovych-КNm21-1.pdf690,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь