Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13504

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Розробка навчального андроїд застосунку з теми «Сортування вставками» дистанційного навчального курсу «Алгоритми і структури даних»
Авторы: Янко, Олексій Миколайович
Ключевые слова: сортування вставками
алгоритми і структури даних
андроїд застосунок
Android
Дата публикации: 15-Фев-2024
Аннотация: Мета дипломної роботи розробка мобільного навчального додатку для Android на тему «Сортування вставками». Об'єкт розробки - мобільний навчальний додаток для Android. Методи дослідження – використання сучасних підходів для написання якісних додатків за принципами чистої архітектури. IDE ANDROID STUDIO для збірки проекту, Графічні інструменти Photoshop та Figma для розроблення інтерфейсу та мова програмування Kotlin спільно з фреймворком Android. Здійснено аналіз застосунків для навчання, включаючи їх сильні та слабкі сторони. Опрацьовані основні проектні рішення, вибрані інструменти та методики для розробки Android-додатку у сфері дистанційної освіти. Встановлено конкретну методологію для розробки програмного забезпечення. Складено діаграму прецедентів для кращого розуміння взаємодії користувачів із системою. Розроблено інтерфейс додатку та підготовлено користувацьку інструкцію.
Описание: Янко Олексій Миколайович. Кваліфікаційна робота на тему «Розробка навчального андроїд застосунку з теми «Сортування вставками» дистанційного навчального курсу «Алгоритми і структури даних». Полтава, 2024 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13504
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yanko_Oleksiy_Mikolayovich-КNm21-1.pdf1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь