Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13521

Название: Кваліфікаційна робота на тему «Розробка програмного забезпечення дидактичного інструменту з теми «Критерій максимуму середнього виграшу для кількісних шкал» дистанційного навчального курсу «Системний аналіз та теорія прийняття рішень»
Авторы: Пилипенко, Назарій Вікторович
Ключевые слова: тренажер
системний аналіз та теорія прийняття рішень
критерій максимуму середнього виграшу для кількісних шкал
Дата публикации: 26-Фев-2024
Библиографическое описание: Пилипенко Назарій Вікторович. Кваліфікаційна робота на тему «Розробка програмного забезпечення дидактичного інструменту з теми «Критерій максимуму середнього виграшу для кількісних шкал» дистанційного навчального курсу «Системний аналіз та теорія прийняття рішень». Полтава, 2024 р.
Аннотация: Мета роботи: розробка програмного забезпечення тренажеру з теми «Критерій максимуму середнього виграшу для кількісних шкал» для дистанційного навчального курсу «Системний аналіз та теорія прийняття рішень». Об’єкт розробки: програма-тренажер на тему «Критерій максимуму середнього виграшу для кількісних шкал». Предмет розробки: програмне забезпечення тренажеру з теми «Критерій максимуму середнього виграшу для кількісних шкал» для дистанційного навчального курсу «Системний аналіз та теорія прийняття рішень». Методи розробки: для програмної реалізації тренажеру використано середовище розробки MS Visual Studio Сode за допомогою мови програмування Python 3.10 та використання бібліотеки PyQT5.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13521
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pylypenko_Nazarii_Viktorovich-KNm21-1.pdf1,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь