Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13620

Название: Механізм управління кар’єрою персоналу в організації (за матеріалами Публічного акціонерного товариства «Андрушівське»)
Авторы: Кононенко, Олена Сергіївна
Ключевые слова: кар'єра
управління кар'єрою
Дата публикации: 2021
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Кононенко, О. С. Механізм управління кар’єрою персоналу в організації (за матеріалами Публічного акціонерного товариства «Андрушівське»): кваліфікаційна робота ... бакалавра : 073 Менеджмент / Олена Сергіївна Кононенко. - Полтава, 2021. - 49 с.
Аннотация: Розвиток ринкових відносин в Україні стосується не тільки форми господарювання, орієнтуючи її на ефективне використання обмежених ресурсів, у тому числі кадрового та інтелектуального потенціалу особистості, а й самої природи людської діяльності, її цілей, структури, спрямованості, характеру переваг і цінностей. У системі цих змін все більш важливе місце займає кар'єра, яка дозволяє підприємству більш повно розкривати та використовувати інтелектуальній потенціал своїх працівників, а персоналу дає можливість задовольнити широкий спектр потреб. Темпи змін ціннісно-мотиваційних орієнтацій суспільства взагалі, і персоналу підприємства зокрема, істотно випереджають темп адекватних змін у технології управління, що створює певний розрив між уявленнями про кар'єру, спонукальними причинами кар'єрного зростання і способами управління нею на підприємстві.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13620
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
KononenkoOlenaSergіїvna_Men51_1.pdf776,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь