Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13859
|
Название: | Управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного господарства |
Авторы: | Кирніс, Наталія Іванівна Суржиков, Ігор Федорович |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність підприємства внутрішні чинники конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства |
Дата публикации: | 16-Май-2024 |
Издатель: | Черкаси Видавець Юлія Чабаненко |
Библиографическое описание: | Кирніс, Н. І. Управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного господарства / Н. І. Кирніс, І. Ф. Суржиков // Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матер. VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (16 травня 2024 р., м. Черкаси). – Черкаси : Вид-ць Юлія Чабаненко, 2024. - С. 187-190. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13859 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|