Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13968

Название: Розробка графічної програми для відстеження фінансів з використанням мови програмування C#
Авторы: Вакуленко, Станіслав Русланович
Ключевые слова: настільний додаток
C#
відстеження фінансів
аналітика
Дата публикации: 26-Июн-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Вакуленко, С. Р. Розробка графічної програми для відстеження фінансів з використанням мови програмування C#: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 122 Комп’ютерні науки / Станіслав Русланович Вакуленко. - Полтава, 2024. - 69 с.
Аннотация: Об’єкт розробки – створення настільного додатку для відстеження фінансів з використанням мови програмування C#, що включає функціонал реєстрації та авторизації користувачів, управління транзакціями, створення та ведення бюджетів, а також візуалізацію фінансової статистики. Мета роботи – розробити настільний додаток, який забезпечує зручне управління особистими фінансами, дозволяє користувачам відстежувати доходи та витрати, планувати бюджети, та аналізувати фінансову активність за допомогою графічних засобів. Методи дослідження – використання мови програмування C# для розробки настільного додатку з використанням технологій .NET Framework та Entity Framework для управління даними. Забезпечення інтерактивного та зручного інтерфейсу за допомогою бібліотек MaterialDesign та MahApps.Metro.IconPacks. Забезпечення безпеки даних користувачів за допомогою сучасних методів захисту інформації. Розроблено настільний додаток, що надає можливість реєстрації та авторизації користувачів, управління транзакціями, створення та редагування бюджетів, а також відображення фінансової статистики у вигляді графіків та діаграм. Додаток використовує локальну базу даних MSSQL Server для зберігання даних користувачів та їх фінансових операцій.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13968
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vakulenko-Stanislav-Ruslanovich-KNb-41-1.pdf1,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь