Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра комп'ютерних наук та інформаційних технологій >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13975

Название: Розробка веб-додатку системи миттєвого обміну повідомленнями Simplify
Авторы: Копитов, Сергій Сергійович
Ключевые слова: веб-додаток
Simplify
миттєві повідомлення
Дата публикации: 26-Июн-2024
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Копитов, С. С. Розробка веб-додатку системи миттєвого обміну повідомленнями Simplify: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 122 Комп’ютерні науки / Сергій Сергійович Копитов. - Полтава, 2024. - 70 с.
Аннотация: Об’єкт розробки – веб-додаток системи миттєвого обміну повідомленнями "Simplify". Мета роботи – розробка веб-додатку системи миттєвого обміну повідомленнями "Simplify" з метою покращення засобів комунікації у сучасному світі. Методи реалізації – програмна реалізація веб-додатку була виконана з використанням HTML для структури сторінок, CSS для оформлення, JavaScript для взаємодії з користувачем, PHP для обробки серверної логіки, AJAX для асинхронного обміну даними з сервером, XAMPP для створення та запуску локального веб-сервера, і SQL для роботи з базою даних. Розробка та тестування додатку проводилася в середовищі XAMPP. У результаті тестування виявлено, що система миттєвого обміну повідомленнями працює справно, без помилок та відповідає поставленій задачі. Важливим досягненням цього проекту є вирішення актуальної проблеми інформаційного перенавантаження в сфері миттєвого обміну повідомленнями. Шляхом створення "Simplify", системи, яка не лише ефективно функціонує і відповідає вимогам, але й спрощує та прискорює процес комунікації, проект вносить істотний внесок у поліпшення засобів взаємодії в інформаційному середовищі.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13975
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО КНІТ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kopytov_Serhii_Serhiyovych-KNb41-1.pdf3,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь