Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13981

Название: Реформування страхового ринку України
Авторы: Соколова, Альона
Рижков, Артем
Ключевые слова: страховий ринок
реформування
цифровізація
євроінтеграція
Дата публикации: 2024
Издатель: Луцьк: ВІП ЛНТУ
Библиографическое описание: Соколова А. М. Рижков А. В. Реформування страхового ринку України. Фінанси, банківська справа та страхування: актуальні питання розвитку, досягнення та інновації : матеріали ІІІ Всеукраїнської інтернет-конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених (м. Луцьк, 17 травня 2024 р.). Луцьк: ВІП ЛНТУ. С. 164-166.
Аннотация: Вдосконалення нормативно-правової бази та стабільність законодавства, підвищення ефективності нагляду та регулювання страхового ринку, боротьба з корупцією, зростання рівня обізнаності населення про страхування, створення механізмів зміцнення довіри до страхових компаній, розвиток інфраструктури страхового ринку, включаючи підготовку кваліфікованих кадрів, інвестування в сучасні технології та інноваційні рішення, кібербезпеку, спеціальні програми страхування, спрямовані на врегулювання ризиків, пов'язаних з військовими діями, відновлення та підтримка інфраструктури в постраждалих регіонах сприятиме активній адаптації страхового ринку України до нових викликів, інтегруючись у європейський простір, сприяючи його поступовому відновленню та розвитку у напрямі ефективності, прозорості та збільшенню його конкурентоспроможності на міжнародному рівні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13981
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рижков Соколова.pdf684,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь